Annons
Annons


Shia LaBeouf är yngre än Donkey Kong-spelet men har ändå synts i en mängd tv-serier och storfilmer under sin raketsnabba karriär. Nu senast gästade 21-åringen Saturday night live och har tidigare hunnit med inhopp i tv-­succéer som X-wp-content/uploads och Cityakuten.

Efter en lysande insats i bioaktuella New York-dramat

Annons

A guide to recognizing your saints är han i sommar aktuell med en huvudroll i robotblockbustern Transformers. Men hans guldskimrande cv slutar inte riktigt där. Just nu håller Steven Spielberg på med inspelningen av Indiana Jones 4 – och gissa vem som spelar Indiana Jones son…                  

VISSTE DU ATT…

…Shia från början ville bli ståuppkomiker och därför uppträdde på ett flertal kaféer innan han slog igenom i Hollywood.

…han helst lyssnar på east coast- och Detroitrap trots att han är uppväxt i lowrider-meckat LA. Vid sidan av filmrollerna driver han också hiphoplabeln Element samt produktionsbolaget Grassyloop.

…castingen av Shia i rollen som 65-årige Harrison Fords son i Indiana Jones 4 vållat huvudbry världen över. Kanske hade barnbarn varit lämpligare?

…Shia en gång jagat en man med kniv efter att denne slagit hans mamma i ansiktet. ”Jag växte upp i ett område där folk antingen slog dig eller skrattade åt dig”, har Shia sagt om sin tuffa uppväxt.

Martin Greve

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar