Nästa: Cafés stora modepris

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-09-25 12:52  |  Lästid: < 1 minut

21-årige Victor Pettersson från Landskrona vann Cafés tävling där första pris är att få ta med sig tre kompisar till Cafés stora modepris-fest nu på onsdag. Här är vinnarintervjun.

* * *

Under en storartad kväll på Fotografiska museet i Stockholm kommer priser delas ut bland annat till årets designer och Sveriges bäst klädda man. Bland celebra gäster och enklare redaktionsmedlemmar kommer 21-årige Victor Pettersson med entourage att mingla.

Hur kändes det att vinna?
– En overklig känsla. Här i Landskrona tycker folk att jag är konstig för att jag klär upp mig så mycket, jag går gärna i kostym, så det ska bli kul att träffa likasinnade!

Något som oroar dig?
– Jag är ganska nervös över det hela. Jag brukar veta exakt vad jag ska ha på mig, men nu är jag lite tveksam. Det landar nog i en kostym och skjorta från J. Lindeberg, och en skön slips. Skorna blir nog ett par coola boots eller loafers.

Hur ska du grooma dig inför festen?
– Kommer att köra Bulldogs rengöring och fuktighetskräm som vanligt, och använda doften Calvin Klein Be.

Kan du hantera alkohol som flödar?
– Jag är faktiskt nykterist. Eller nej, inte helt, jag har börjat dricka vin nu. Det är rätt kul.


Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-08 13:43