Hoppa till innehåll

New York: Fem nyckelplagg från Boss höstkollektion

New Yorks herrmodevecka – NYFW: Mens – är komprimerad till tre dagar denna vecka. De stora namnen på schemat är Tom Ford, Raf Simons (på grund av Calvin Klein-jobbet) och BOSS. Det sistnämnda varumärket presenterade en stark höstkollektion i dag under ledning av Ingo Wilts. Han kallar looken ”sports tailoring” och där fanns tydliga referenser till … Continued

New Yorks herrmodevecka – NYFW: Mens – är komprimerad till tre dagar denna vecka. De stora namnen på schemat är Tom Ford, Raf Simons (på grund av Calvin Klein-jobbet) och BOSS.
Det sistnämnda varumärket presenterade en stark höstkollektion i dag under ledning av Ingo Wilts. Han kallar looken ”sports tailoring” och där fanns tydliga referenser till framför allt baseball (New York!)

Nedan, de fem viktigaste plaggen från höstens BOSS-kollektion.

1) Dubbelknäppt kostym
Tycker väldigt mycket om den här kostymen, precis som jag skulle vilja bära den själv. Snyggt att bära den öppen med en baseballskjorta under. Formell klädsel möter sport.

2) Baseballskjorta
Detta plagg var genomgående i hela visningen och satte looken för det sportiga. Denna modell är i mocka och kan därför enkelt kombineras med en kostymbyxa.

3) Polotröja
Oversizade i passformen och ofta ljusa i färgen. Snyggt under mörka ytterplagg men för matiga och stora för att bäras under en blazer.

4) Lång ullrock
Ytterrockarna i BOSS-kollektionen är minst sagt pampiga. Långa och med breda slag. Fickorna är lite ”nedhasade” för att få en lös look.

5) Oversizad dunjacka
De sportiga ytterplaggen är fyllda med dun och har en oversizad passform. Kombinerade med sneakers och byxor med mudd blir looken väldigt sportig.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.