Hoppa till innehåll

NFL-stjärna hanterar sin skilsmässa på det mest märkliga sätt

Björn Carlsson

Det är omöjligt att sia om hur man hade hanterat en skilsmässa om man aldrig gått igenom en. Dock kan man vara relativt säker på att det är en försvinnande liten minoritet som hade hanterat den som New York Giants stjärnspelare Darren Waller gjort.

För ungefär en månad sedan blev det officiellt att Waller och hans fru sedan ett år tillbaka, basketproffset Kelsey Plum, skulle skilja sig. Någonting som gemene man kände kom som en blixt från klar himmel men med facit i hand kan man se två personer som tydligt är på väg åt olika håll i livet. Waller har varit öppen med att han funderar på att avsluta en karriär som stagnerat sen han skrev på för New York-laget 2023. Han har varit tydlig med att han inte känt sig investerad i sporten på samma sätt längre. Plum å andra sidan har vunnit två mästerskap i rad, blivit uttagen i All Star-laget båda åren och har siktet inställt både på ett tredje mästerskap och en OS-turnering i sommar.

Precis som med resten av deras förhållande och gemensamma privatliv har de varit oerhört diskreta när det gäller skilsmässan. Därför kom det som en chock när Waller bestämde sig för att släppa en raplåt med tillhörande musikvideo om det kraschade äktenskapet. Låten som heter Who Knew (Her Perspective) är en märklig historia. I videon ser vi Waller spela mot en skådespelerska som uppenbarligen ska föreställa hans ex-fru. Efter en frustrerad monolog möts de båda på en strand och omfamnar varandra i en varm kram. Den kärleksfulla gesten slutar dock med att fake-Plum sticker en kniv i Wallers rygg och går ifrån honom medan han faller ner i vattenbrynet och dör. Om man hänger kvar ända till slutet får man också njuta av stort filmskapande när den döde Waller, väldigt tydligt, kniper ihop ögonen då vattnet slår mot hans ansikte.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.