Annons
Annons

Niklas Strömstedt fick alla att gråta – se klippet här

Niklas Strömstedt kunde inte ha valt en bättre Lisa Nilsson-låt än Säg det igen.

Markus Thunberg

Niklas Strömstedt har hållit en rätt låg profil under årets säsong av Så mycket bättre i TV4 – bortsett från att han ägnade en hel låt åt att förklara varför Sverigedemokraterna inte är nåt vidare bra parti. Men när han sjöng Lisa Nilssons Säg det igen fick han tårarna att rulla i tv-rutan.

Annons

Med den här texten är det inte så svårt att förstå att de blir berörda.

”Du gjorde det igen
Alldeles nyss
Du sa det där man aldrig får säga
Du sa det till mig, det outhärdligt
hänsynstlöst förbjudna
Du sa jag älskar dig, jag älskar dig,
jag älskar dig

Du la din hand på min rygg
Jag vände mig om och du gjorde
det man aldrig får göra
Du strök min panna med stora, varma,
sträva, trygga händer
och sa, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig

 

Annons

Dela (3)
TweetaLaddar