Annons


Efter en djupdykning ner i det hav med bidrag vi fått i Cafés och NN.07:s tävling om en Tokyo-resa, kom vi upp till ytan med en vinnare. Vi säger stort grattis till Hans Ångman och frågar förstås:

Hur känns det?
– Det känns självklart helt fantastiskt och lite overkligt att det faktiskt blir av, är väldigt tacksam för den här möjligheten.

Annons

Vad är du för en figur då?
– Jag är en lite lätt filosofiskt lagd kille från Norrland light som tagit alla möjligheter till att se mig omkring i världen innan jag landat i Stockholm för att ge mig i kast med mitt kreativa kall. Vilket råkar vara att knåpa ihop texter om varumärken, väsentligheter och vardag. Gillar mat och dryck, tränar för att kompensera, läser och reser när jag har tid över.

Gilla Cafe.se på Facebook

Varför vill du åka till Tokyo?
– Är fascinerad av kulturen och hur det gamla traditionella kan samsas med att vara ledande i utvecklingen inom en rad olika områden. Sen gillar jag Yamazaki, sushi och Turtles också.

Tre bästa sakerna med Japan?
– Hoppas jag ju såklart att få upptäcka under resans gång men utan förkunskap så Comme des Garçons, Shibuya och Yamazaki.

Du ska skriva en dagboksrapport när du är tillbaka – vad kan vi vänta oss för innehåll?
– Förhoppningsvis kommer jag att kunna bjuda på en serie underhållande anekdoter som inte bara utspelar sig på de vanliga turiststråken och som inspirerar till eget resande när tillfälle ges. Kanske spännande och roliga skillnader mellan vardagen där och här hemma, ett personporträtt eller varför inte dela med mig av när jag lyckas göra bort mig totalt.

Den 24 oktober går vinnarresan med Hans och de andra skandinaviska vinnarna. Håll dig uppdaterad på Cafe.se och NN.07.

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar