Hoppa till innehåll

Nu kan du sova omringad av Ferraribilar

Alla som någon gång drömt om att få sova i nära anslutning till en riktigt lyxig parkeringsplats kan nu få chansen.

Det blir allt vanligare att olika aktörer samarbetar med Airbnb och bjuder på riktigt udda övernattningsmöjligheter. Nu kommer något för alla riktiga F1-fantaster.

Minns ni när man var liten att det var en kompis som hade en sådan där bilsäng? Alltså hans säng var formad som en bil, på det coola och inte på det hemlösa sättet. Det här är det perfekta sättet att överträffa honom, så här 30 år senare.

Du skulle kunna övernatta här, skicka en bild till honom och trycka till honom ordentligt. ”Nu är du inte så speciell med din bilsäng längre?”. Han bara ”Vad menar du, vem är det här?” eftersom ni inte hållit kontakten, säkert mycket på grund av klyftan den där bilsängen skapade mellan er. Vissa nivåer av ojämlikhet går inte att reparera.

Utöver övernattningen ingår en middag på Enzo Ferraris stammisställe Cavallino, VIP-biljetter till ett lopp och möjlighet att åka ett race med F1-profilen Marc Gené. Det är otydligt vad kalaset kommer gå loss på, men man kan nu ansöka om att få bli den utvalda som man sätta sin barndomsvän på plats som en vinnare.

Kolla in mer detaljer och ansök om att få övernatta här.

Foto: Airbnb

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.