Hoppa till innehåll

Nu kan du ta en virtuell rundtur i (och köpa) USA:s dyraste hus

Robin Åberg

Nattklubb, bowlingbana och två biosalonger är bara några av delarna i det unika huset som passande nog går under namnet ”The One”.

Youtube-profilen ProducerMichael (en Trumpliknande britt i excentriska kläder som kollar på lyxiga hus) släppte precis den kanske sjukaste husesyn-videon så här långt när han besökte B-filmsproducenten Nile Niami’s senaste husbygge ”The One” beläget i Kaliforniska Bel-Air. Det 9290 kvadratmeter stora ska vara det största urbana hemmet i världen och värderas till 500 miljoner dollar.

”The One” ligger på en avrakad bergstopp med 360 graders utsikt över hela Los Angeles och tog tio år att färdigställa. Förutom en magnifik utsikt rymmer huset även bowlingbana, tennisbana, en vinkällare med plats för tio tusen flaskor, sju bassänger, ett helt spa, löpbana, konstateljé, innebio, utebio och en hel nattklubbsjävel.

Huset har även mindre essentiella saker som 21 sovrum, 42 badrum och ett garage med plats för 50 bilar. En mängd rum och enorma ytor alltså och videorundturen klockar därför in på över en timme, uppdelat i två videos. Turen guidas av Nile Miami själv, som inte kan sluta prata om sin ”soulmate” han träffade för 8 månader sen men som nu är hans ex-fru. Men sånt dravel hör väl till när man går husesyn i Bel-Air.

Kika på rundturen här:

Du kan läsa mer om ”The One” på husets hemsida.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.