Hoppa till innehåll

Mark Wahlbergs svindyra hus till salu – kika in i stjärnskådisens lyxiga Beverly Hills-gods

Joakim Almén

På Marky Marks gård finns bland annat en golfbana, basketplan och en skatepark.

Om vi leker med tanken på att du har obegränsade monetära resurser och, i princip, obegränsade marktillgångar – hur skulle du då designa ett hus med kringliggande aktiviter? Tryter fantasin har vi en förebild på ämnet, han heter Mark Wahlberg, är 50 år och är en av Hollywoods mest välbetalda skådespelare.

Marky Marks hiskeligt dyra Beverly Hills-gods är nu till salu för 851 miljoner kronor (och då har vi faktiskt avrundat nedåt med några hundratusen kronor – priset är satt till 87,5 miljoner dollar).

Wahlbergs 24 281 kvadratmeter stora lekland för vuxna är komplett med en egen golfbana beståendes av fem hål, basketplan, tennisbana, en pool med ett litet vattenfall och en skatepark.

När Mark blir trött på lekarna på gården springer han in till mamma (eller ja, avlönad servicepersonal) i det 2 787 kvadratmeter stora huset för att dricka O’Boy och käka åtta skivor Skogaholmslimpa med hushållsost.

Huset består av tolv sovrum, 20 badrum och har likt många andra välställda villaägare i Los Angeles en egen hemmabio, en vinkällare, ett gym och, överraskningen i sammanhanget, ett bibliotek med två våningar. Skulle inte husets utrymme räcka till så finns det även ett gästhus.

Och man får vara för sig själv – Mark Wahlbergs fastighet ligger inuti ett flådigt gate community i North Beverly Park i Beverly Hills i Los Angeles.

Vad säger ni, nog snackat va? Nu kikar vi på bilderna!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.