Nu öppnar Gården i Stockholm – en stimmig innergård att käka, dricka och se fotbolls-EM

Restaurangen Gården på Blique by Nobis

På hotellet Blique by Nobis innergård ser du fotbolls-EM på bästa sätt.

Joakim Almén  |  Publicerad 2021-05-20 11:24  |  Lästid: 2 minuter

Sommarens stora sportfest närmar sig. Den 11 juni drar fotbolls-EM igång och 14 juni kliver det svenska landslaget in i turnerningen när man möter Spanien i Sevilla. Fotbollsmästerskap med svenskt deltagande brukar i regel betyda fullsmockade uteserveringar med storbildsskärm, och även om de rådande restriktioner förhindrar uteserveringar från att vara fullsmockade det här mästerskapet så kan du lita på att det kommer att satsas på stort på EM från barer och uteställen.

Nu presenterar Stockholmshotellet Blique by Nobis sin soliga sommarsatsning Gården, med fokus på barbeque, drinkar och fotbolls-EM. På hotellets rymliga innergård serveras det rökig barbeque som, när Café nyligen provade konceptet, får beskrivas som en rejäl tilltagen bricka med kött. Rätter som Louisiana “firecracker” ribs och lönnsirapsglaserat kyklinglår kompletteras med klassiska side orders som krämad majs och cowboybönor.

Dessutom har man smällt upp en ny utomhusbar där man bland annat serverar cocktails med sommaprägel. På cocktail-menyn står drinkar som margarita med jalapenos och selleri och en midsommardrink som smakar rabarber, akvavit och dill.

På en 20 kvm storbildskärm visas fotbolls-EM från och med 11 juni och obligatorisk bordsbokning och sittande servering garanterar en upplevelse fri från trängsel. För det fotbollssugna gänget som föredrar privata sällskap finns möjlighet att boka chambré separée med egen skärm och servitör.

För musiken står DJ:n Victor Fridh som utlovar sydamerikanska och sydafrikanska elektroniska toner mellan onsdag till lördag.

- På Blique by Nobis gör vi allt för att skapa sommarens mest självklara utomhusdestination. Till Gården välkomnar vi lokalbor och resenärer som längtar efter fotboll och folkfest, barbeque i världsklass, goda drinkar, musik och skönt häng. Känslan ska vara stimmig innergård i New Yorks Brooklyn, säger Oscar Durling, Community Manager på Blique by Nobis.

Gården är Blique by Nobis stimmiga innergård och ligger på Gävlegatan 18. Gården har invigningshelg 21-22 maj och har öppet måndag till lördag 15.00-20.00 eller så sent som restriktionerna tillåter. Fotbolls-EM visas på storbildsskärm från 11 juni-11 juli och bordsbokningen till EM öppnar den 28 maj. Du bokar bord via Blique by Nobis hemsida här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-05-20 11:24