Hoppa till innehåll

Nu släpps (ännu) fler biljetter till Håkans Ullevispelningar

Håkan Hellström
Tom Cehlin Magnusson

Det gäller att hänga på låset under lördagsmorgonen för att ha en sportmössa att få biljett.

Nästa sommar firar Håkan Hellström 20 år som artist. Otroligt, med tanke på att han tillhör en väldigt smal skara artister som hittills inte har släppt en enda dålig skiva. Värt att fira! Inte nog med det, han firar också sex år som jumbo-mega-bonanza-artist som säljer ut Ullevi snabbare än limmande killar på klistriga indiedansgolv kan rappa sticket i Kom Igen Lena, sedan han 2014 flyttade en spelning från Slottskogsvallen till Ullevi.

Som tur är för alla som misslyckades med att få tag på en biljett till någon av de fyra Ullevi-spelningarna som sålde slut tidigare i höst (smått ofattbart snabbt) så kommer nu en ny chans. På lördag klockan 10.00 släpps nämligen extrabiljetter till samtliga spelningar (12 juni, 13 juni, 28 augusti och 29 augusti). Biljetterna som släpps är både ståplatser och sittplatser, samtliga utlovas ha god sikt.

Arrangörerna Woah Dad Live skriver i ett pressmeddelande att man har skyndat på processen kring teknik och produktion av konserterna för att kunna erbjuda fler biljetter till nästa sommars konserter. Om du inte får tag i biljetter, och det ska sägas att oddsen pekar i just den riktningen för de flesta av oss, så finns alltid detta klipp från millenieskiftet att titta på i stället.

Biljetterna släpps lördag 28 september klockan 10.00 via ticketmaster.se eller 0771-70 70 70.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.