Annons
Annons

Trailern till nya Top Gear – Björn Gustafsson sjunger ny Carina Berg-låt till The Stig

Svenska komikern tar en biltur med The Stig – spelar guitalele och sjunger specialskriven låt.

Olle Arnell

top-gear-the-stig

Långköraren Top Gear har sänts under 22 säsonger och i hela 169 avsnitt. Det brittiska motorprogrammet som är omåttligt populärt i hemlandet sänds även i ett flertal andra länder, däribland Sverige. Inför premiären av den nya säsongen den 31 maj som väntas ledas av Matt LeBlanc samt Chris Evans har man nu tagit fram en svensk trailer tillsammans med Björn Gustafsson.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

the-stig-top-gear

I trailern ser vi Björn åka med The Stig (som medverkat i programmet sedan starten 2002) i ett par hundra kilometer i timmen. Björn sitter i passagerarsätet och spelar på en ”guitalele” och sjunger en sång han själv skrivit till The Stig och visst minns du sången han skrev och framförde till Carina Berg i melodifestivalen 2008?

I låten till The Stig använder sig Björn av samma melodi som i Carina Berg-låten och det är väldigt roligt även denna gång. Björn Gustafsson önskar bland annat att The Stig vore hans far och drar sedan ett skämt om Top Gear på typiskt Björn Gustafsson-vis.

Se hela trailern i videospelaren längst ner i artikeln!

top-gear-bjorn-gustafsson-2 top-gear-premiar

Här kan du se trailern till den nya säsongen av Top Gear:

Den 23:e säsongen av Top Gear har premiär tisdagen 31 maj klockan 22.00 på BBC Brit. ComHem visar kanalen gratis för sina kunder så att du kan se det första och det andra avsnittet. Läs mer här.

 

Annons

Dela (686)
Tweeta

Annons


Laddar