Ny sneakerblogg hos Cafe: “Ingen ska behöva gå med fula skor någonsin igen”

Grattis till dig som har ett extra stort intresse för sneakers och streetwear – möt Cafés nya bloggare Noel Montti Berglind.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-11-15 10:31  |  Lästid: 2 minuter

Nu blir Cafe.se en ännu bättre och mer intressant plats att vara på för dig som är intresserad av sneakers och streetwear. Från och med idag bloggar Noel Montti om just detta i bloggen som du hittar här.

Välkommen Noel! Vilka är gladast över att du börjar blogga hos oss, vi eller du?

– Jag!

Jag tror vi – och läsarna! Vad är din bild av Café som läsare?

– Café har alltid varit en av mina go-to tidningar för inspiration. Redan innan tonåren valde jag Café i tidningsstället inför familjesemestern, när mina föräldrar ville tvinga på mig lite läs-material istället för det konstanta skärmanvändandet. Så jag associerar Café med roliga tider!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

– Ni kommer framförallt att få läsa om sneakers och det senaste inom streetwear-världen. Jag kommer dela med mig av mina vardagstips och se till så att ingen ska behöva gå med fula skor någonsin igen.

View this post on Instagram

Beautiful morning

A post shared by Noel Montti Berglind (@noelmontti) on

Beskriv din stil.

– Min stil är under konstant förändring. Jag klär mig mycket efter humör och tycker att det funkar bäst. Ena dagen vill jag klä mig som en rockare á la Saint Laurent och andra dagar vill jag smälta in i den urbana miljön och gå iförd kläder med tekniska material från topp till tå. Tänk Nikes överlevnadslinje ACG (All Condition Gear).

– Men min vardagliga uniform består av en svart Cos-t-shirt och svarta byxor med ett par sneakers. Färg är inte min starka sida, jag gillar allt som är svart, vitt och grått. Det kanske låter tråkigt men det är där skorna gör sitt jobb och kan lyfta den mest monokroma outfiten och göra den komplett.

Om jag springer på dig på stan, vilket märke är det mest troligt att du bär?

– Det svenska streetwearmärket Mucker eller Supreme, tillsammans med ett par Nikeskor.

Vad är det sämsta med höst- och vintervädret?

– Det absoluta faktumet att det inte går att bära vita skor utan att de saltade vägarna ska förstöra dem. Jag har faktiskt skrivit lite mer om vad som är viktigt att tänka på när du väljer sneakers i vinter här.

Vilket plagg är ditt senaste inköp?

– En väldigt svårhittad Supreme Box Logo t-shirt som de gjorde tillsammans med Comme Des Garcon 2013. Jag har letat efter just den i flera år!

Du hittar Noels blogg om sneakers och streetwear här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:41