Nya Café i butik nu!

 |  Publicerad 2010-11-23 15:31  |  Lästid: 2 minuter

Dags för lättnad i det kompakta vintermörkret! Idag (23/11) landar Cafés decembernummer – med Joel Kinnaman på omslaget – i en butik nära dig. Här listar vi en rad synnerligen starka skäl att införskaffa det snarast.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* Café möter Joel Kinnaman
Från tonårshuligan på Söder till Hollywoods hetaste snackis. Cafés Johan Wirfält tillbringar några dagar med Sveriges senaste stora filmexport, för vad som blir Joel Kinnamans största intervju hittills.

* Dokument: En helkväll med Krogkommissionen
I månadens långläsning följer vi med polisens cityspan på jakt efter småknarkare och storskurkar i Stockholms glittriga nöjesliv.

* Jonas Cramby testar livet som ”furry”…
Vuxna människor som älskar – och älskar att älska med – kramdjur. Sådana är deltagarna på det årliga jättekonventet ”Eurofurence”. Cafés skjutjärnsreporter Jonas Cramby drar på sig björndräkten och umgås med allt från närgångna rävar till salongsberusade hästar. Absolut måsteläsning.

* … och avslöjar hur du fångar en ”tiopoängare”
Visst älskar vi intelligenta, humoristiska och självständiga kvinnor. Men har du aldrig haft en riktigt, riktigt snygg tjej kommer du aldrig kunna släppa tanken på det. Det konstaterar Jonas Cramby i månadens krönika, och reder samtidigt ut hur du går tillväga för att ordna det.

* Victor Muller talar ut
Han räddade Saab från konkurs. Eller? Cafés motorskribent Willy Priske får en exklusiv intervju med Spykergrundaren som köpte en fallfärdig svensk klassiker, och försöker ta reda på hur han egentligen ska lyckas vända Saab-skeppet på rätt köl.

* Vinterns allra bästa mode
Kostymerna till nyår, extremt skidmode – och naturligtvis alla de bästa tipsen och nyheterna för just din garderob. Cafés moderedaktion överträffar sig själv på nytt.

PLUS:

* Du slipper skriva önskelista!
Caféredaktionen listar de absolut bästa julklapparna för män – från Lanvin-ryggsäckar till strävhåriga taxar.

* Du får lära känna Rebecca Simonsson!
Bloggare, artist, modell, festfixare, modeikon, entreprenör – och nu även i Café. Vi möter en av den digitala tidens mest färgstarka personligheter.

* Du får hela Thailandsresan planerad!
Paradis, party eller parsemester? Vi har den kompletta guiden, vad du än väljer.

… SAMT MYCKET, MYCKET MER.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 14:12