Annons
Annons

Nya sneakers från New Balance

New Balance relanserar den gamla skofavoriten 420. Den, tillsammans med flera andra modeller (alla med decennier på nacken) kommer framåt våren återigen att kunna köpas – nu i många olika färger och material. Här är bilderna.

joel

New Balance relanserar den gamla skofavoriten 420. Den, tillsammans med flera andra modeller (alla med decennier på nacken) kommer framåt våren återigen att kunna köpas – nu i många olika färger och material. Här är bilderna.Lagom till årsskiftet relanserar New Balance den gamla skofavoriten 420. Den, tillsammans med flera andra modeller (alla med decennier på nacken) kommer återigen att kunna köpas i många olika färger och material framåt våren.

Annons

new_balance_420_2

new_balance_420_3

new_balance_420_4
Ett urval av de färger och utföranden som kommer att släppas.

New Balance har redan varvat många av sina konkurrenter vad gäller försäljningssiffror för löparskor. Och satsar alltså nu fullt ut på att vinna mark även med sin lifestylekollektion. I december firade företaget att årets miljonte par skor ur kollektionen hade tillverkats, en siffra som sannolikt lär stiga rejält i och med ovan nämnda klassikers återkomst.

Framåt hösten ska även de klassiska Legacy-modellerna få sig en mindre renovering. Nya material och mer moderiktiga färger väntas.

Det ser med andra ord ut att bli ett bra år.

Felicia Eriksson

För att aldrig missa minsta detalj i sneaker-världen rekommenderar vi ett besök på Sneakersnstuff-bloggen Vi älskar sneakers. Klicka här.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar