Annons
Annons

Nyöppnade svenska hotellet utsett till Europas bästa

I våras öppnade hotellmagnaten Petter Stordalen nya livsstilshotellet At Six på Brunkebergstorg i Stockholms city – nu har det utsetts till Europas bästa.

Alva Fierro

Hotellet At Six, som är Stordalens största hotellsatsning hittills, slog upp dörrarna 23 mars 2017 i det gamla bankkontoret på Brunkebergstorg 6 i Stockholm.

Hotellet rymmer 343 rum och har ett tydligt konstfokus med specialbeställda verk från flera stora internationella namn, liksom exklusiva möbler och armaturer framtagna i samarbete med lokala och internationella designers. På hotellet finns även ett tiotal barer, caféer och restauranger, bland annat restaurang Tak som redan blivit populärt hos stockholmarna.

Annons

Nu har At Six fått utmärkelsen ”Europas bästa hotell” och ”Bästa restaurang i ett hotell” på designgalan The International Hotel and Property Awards i Italien. Utmärkelsen är en prestigefylld titel som röstas fram av både hotellindustrin och besökare.

At Six och restaurangerna är en del av Urban Escape som växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg.

– Ambitionen med hela kvarteret är att öka Stockholms internationella attraktionskraft och samtidigt skapa ett mer öppet och levande city. Brunkebergstorg har varit bortglömt under långtid och därför är det kul att se att det nu inte bara upptäckts av stockholmarna utan också av internationella resenärer och jurygrupper, säger hotellets ägare Petter Stordalen.

Läs också: Urban Escape är Stockholms nya mat- och barkvarter

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar