Annons

”Odla på bäst du kan – det är manligt!”

Hur får du Kanal 5:s modedrottning Frida Fahrman på fall? Vi bjöd ut henne, helt i syfte att sno hennes bästa stiltips. För din skull, givetvis.

Hur får du Kanal 5:s modedrottning Frida Fahrman på fall? Vi bjöd ut henne, helt i syfte att sno hennes bästa stiltips. För din skull, givetvis.Vår succéserie Vad kvinnor vill ha – där nätets favorittjejer talar om hur du fixar dig för att fånga deras gunst – rasar vidare med oförminskad styrka. Den här gången har vi dejtat Kanal 5:s modedrottning Frida Fahrman, tidigare medarbetare i just Café, och krävt henne på stilråd. Vi ställde frågorna, hon gav svaren.

Annons

* * *

Det ska bli kul att ses! Beskriv den outfit som mest maxar mina chanser.
– Avslappnad men välklädd, typ jeans, skjorta, kavaj och sneakers. Men egentligen spelar det ingen roll, det är buset i blicken som jag läser av, klädstilen kan vi jobba på.

Gilla Cafe.se på Facebook


Självklart har jag duschat ordentligt. Men vad bör jag lukta mer än tvål?

– Helst inte mer än så, men kan jag ana en svag doft av La nuit de l´homme från YSL så är jag doftfångad direkt.


Jag har fått lära mig att skorna är det viktigaste i mannens klädsel. Stämmer det? I så fall, hur ska de se ut?

– Jo, det är det väl. Men viktigast är nog att du kommer i skor som passar din övriga klädsel. Är du ute och joggar så kommer du i joggingskor och har du kostym så bär du heller inte Converse. Men visst, de avslöjar en hel del om dig, men inget du ska förändra bara för att.


Låt säga att dejten går väldigt bra – vad ska jag ha för underkläder?

– Rena, sen har jag blivit gammal nog att börja uppskatta ett par snygga briefs igen, haha.


Låt oss tala lite om hår. Vad ska jag ha för frisyr?

– Längre, busigt, ostylat och rufsigt. Eller, varför inte ingenting alls!?


Jag behöver veta din inställning till skägg. Själv är jag lite tveksam.

– Oh, kör på bara, odla bäst du kan. Skägg är manligt och jag älskar män.


Det här med att vaxa bröstet. Är det verkligen en bra idé?

– Nej, den är verkligen jättedålig. Så ta inte upp den frågan med mig igen.


Jag funderar på att piffa upp mig med lite smink innan. Kommer jag undan med det?

– Jo det gör du nog, men jag ser om du har flyttat på min pincett eller nallat av mascaran. Jag säger nog inget, ända tills det blir helt galet fel.


Vilken känd man borde jag kolla in och ta inspiration av?

– Jag tycker inte att en mans stil är generell för alla. Jag tycker att man ska fina en ur sin genre. Är man en surfkille så kollar man den stilen, är man preppykille så kollar man där osv. Men män i magasin kan ofta vara en bra inspirationskälla.


Bara för säkerhets skull: Vilken är den värsta stilmiss jag kan göra?

– Tro att du kan ta på dig foppatoflor, bandana, trekvartsbyxor med dragsko och tanktop bara för att vi ska åka ut till landet.

* * *

Frida Fahrman jobbar för närvarande på Kanal 5, där hon också driver blogg i eget namn. Tidigare har hon bland annat varit moderedaktör för Metro och – desto större – redaktionsassistent på Café.

* * *

Tidigare i serien:
Anna Hibbs
Michaela Forni
Columbine Smille
Emma Elwin
Signe Siemsen
Petra Tungården
Hannah Arnhög
Rebecca Simonsson


Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar