Annons
Annons

julkalendrar-2014

Uppdatering: Här kan du köpa 2016 års ölkalender!

1. Survivalist-kalendern

kalender-for-preppers-webb

Du vet din konstiga morbror som bor i en husvagn i skogen, alltid pratar om undergången och hälsar gäster välkomna med skinnbrallor och hagelbrakare? Han brukar ju aldrig vilja ha någon julkalender – men det är bara för att han aldrig har sett den här. Survivalist-kalendern innehåller 24 saker som behövs för att överleva postapokalypsen, som första hjälpten-kit, överlevnadsfilt och visselpipa. Överlevnadsbutiken, 449 kronor.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

 

2. Fotbollskort-kalendern

panini-fotbollskort-adventskalender

Är det någonting som vaknar till liv i dig igen bara du hör ordet ”Panini”? Brukade du byta bilder på postorder för att fylla dina album? Då är det här kalendern för dig. Bakom luckorna döljer sig både boosterpaket och enskilda fotbollskort, vissa av dem exklusiva för den här adventskalendern. BR Leksaker, 229 kronor.

 

3. Öl-kalendern

original_12-beers-of-christmas

Är du en sådan som alltid åt kalenderchokladen det första du gjorde när du vaknade på morgonen? När det kommer till den här kalendern råder vi dig att ändra ditt beteende – det passar inte särskilt bra med en stout till frukosten. Kalendern innehåller öler i olika utföranden, bland annat lager, pale ale och porter, från brittiska mikrobryggerier. Tyvärr är kalendern med 24 luckor slutsåld, så du får nöja dig med den 12-luckade varianten. Perfekt för dig som vill njuta av en ny öl varannan dag fram till jul. Not on the high street, 49,50 pund (circa 610 kronor).

 

4. Lego Star Wars-kalendern

star-wars-advent-calendar

Darth Vader i tomtemundering och R2D2 som julgran – i Lego! Den här kalendern sprider två av de bästa stämningarna som finns, julstämning och stjärnkrigsstämning. Och när alla luckorna är öppnade kan du veckla ut den medföljande mattan och leka… eh, jag menar arrangera dina samlarfigurer (för det är inte leksaker) på den. Stor och liten, 299 kronor.

 

5. Lakrits-kalendern

Julkalender-lakrits-Johan-Bulow

Danska lyxlakrits-tillverkaren Johan Bülow har tagit fram den här kalendern för dig som alltid varit mer av en salt pirat än en gottegris. Varje lucka innehåller ett par bitar lakrits eller en flaska med lakritspulver eller -sirap som den modige kan prova på att använda i sin matlagning. Sammanlagt bjuds det på 275 gram svart guld. Lakrids.nu, 250 danska kronor (cirka 320 svenska kronor).

 

6. Kama sutra-kalendern

kamasutra-kalender2

Krydda ditt sexliv med drygt 20 nya ställningar! Den här tyska kalendern utlovar ”die schönste Stellungen” och som om det inte vore sexigt nog finns det ett nytt inspirerande motiv bakom varje lucka. Den traditionella julstämningen är säkrad. Amazon, cirka 100 kronor.

Uppdatering: Här kan du köpa 2016 års ölkalender!

Annons

Dela (3)
Tweeta

Annons


Laddar