Annons

OS-superstjärnans hund fyller 8 år – för tredje året på raken

Hunden Carter Lochte blev alltså den första varelsen på jorden att hitta källan till evig ungdom. Åtminstone enligt husses Twitter.

Sofia Börjesson

Foto: Ryan Lochte/Twitter


Hunden Carter Lochte har knäckt koden för evig ungdom. Foto: Ryan Lochte/Twitter/Instagram

Hunden Carter Lochte har knäckt koden för evig ungdom. Foto: Ryan Lochte/Twitter/Instagram

Den amerikanske simmaren Ryan Lochte blev (ö)känd som OS-medaljören som firade sin seger med att bli apkalas, sparka in en toalettdörr, fastna på övervakningsvideo och sedan hitta på att han hade blivit rånad av utklädda poliser.

Annons

Nu har det uppdagats att hans hund, Carter Lochte, fyller 8 år – för tredje året på raken. Eller så har Lochte återigen stora problem med att hålla sig till sanningen.

Vän av ordning vill inflika att det faktiskt pågår en debatt huruvida bilden i tweeten ovanför är photoshopad, medan vän av roligt inte tycker att det spelar så stor roll. Eller, framför allt, varför skulle den vara det? Det känns nämligen inte helt otippat att den plaskande improvisatören skulle göra något dylikt med tanke på några av hans tidigare uttalanden:   ”What defines me? Ryan Lochte.” ”I guess you would say I’d be like the Michael Phelps of swimming if he wasn’t there.” ”My philosophy is that if you’re a man at night, you’ve gotta be a man in the morning.” Twittraren @wholegrainne som först lade ut bilden menar att Ryan Lochte nu har raderat tweeten och lagt upp en rättad version, och nu står det faktiskt att hunden är nio år gammal på Lochtes Twitter.

Gilla Cafe.se på Facebook


Huruvida Lochtes grattis-tweet från i år har blivit photoshopad eller ej kanske vi aldrig får veta. Men vi kan ändå glädjas åt att hunden ändå har fyllt 8 år både 2014 och 2015.

Grattis i efterskott, Carter!

Källa: Vice, Mens Journal

Mer om Ryan Lochte från Café

MTV-galans bästa reaktion när Jimmy Fallon driver med simmaren

Annons

Dela (6)
Tweeta

Annons


Laddar