Otäcka trailern till nya Exorcisten är här

Efter många års tystnad från en av de mest mytomspunna skräckfilmsserierna genom tiderna, är det nu dags för en uppföljare. Baserat på trailern ser det helt klart ut som att det kan bli den första riktigt läskiga filmen sedan originalet.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2023-07-28 11:56  |  Lästid: < 1 minuter

Produktionsbolaget Blumhouse har till stor del varit drivande i den skräckboom vi sett de senaste åren. Det är också i deras händer som Exorcisten hamnat när det nu är dags för en riktig ansats att ge serien nytt liv. Den 13 oktober i år går nämligen The Exorcist: Believer upp på svenska biografer.

I registolen ser vi David Gordon Green som även rattade den senaste Halloweentrilogin, där del ett får betraktas som riktigt lyckad och den tredje Halloween Ends definitivt hade sina stunder. I allmänhet var det väldigt kul att se slasherskräcken återvända på bred front. Den hade varit saknad av många fans.

David Gordon Green under inspelningen av The Exorcist: Believer.

Den stora nyheten i filmen? Varför skulle demonen nöja sig med en besatt flicka? Varför inte två? Dessutom repriserar roligt nog Ellen Burstyn sin roll som Regans mamma i den allra första filmen, vilket förstås höjer peppen ett par snäpp.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-07-28 12:03