Hoppa till innehåll

Outfit: ”Jag kommer att tänka på John Cleese”

Fick kommentaren i rubriken när jag la upp bilden på instagram. Hallå ni följer väl mig där på @johanhurtig?!!?!?? Som komiker, skådespelare, tramspelle, modenörd OCH närandes en dröm om att vara 195 cm lång var det bland det finaste jag läst. Rocken är från Acne Studios, kashmirtröjan från Uniqlo, brallorna från The Workers Club, väskan … Continued

Fick kommentaren i rubriken när jag la upp bilden på instagram. Hallå ni följer väl mig där på @johanhurtig?!!?!?? Som komiker, skådespelare, tramspelle, modenörd OCH närandes en dröm om att vara 195 cm lång var det bland det finaste jag läst.

Rocken är från Acne Studios, kashmirtröjan från Uniqlo, brallorna från The Workers Club, väskan är Porter och skorna är från Prada.

”Ser min balans normal ut i den här posen?”

Johan Hurtig Wagrell är komiker, poddare och skribent med ett inte så hälsosamt intresse för mode i allmänhet och japanska t-shirts i synnerhet. Här skriver han om just mode – OCH OM SITT HÖGINTRESSANTA LIV!!!

Email: denjohanhurtig@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.