3 nätters övernattning på fyr i Sverige och 10 andra godsaker i årets Oscars-gift bag

Den röda fyren Pater Noster

Statyetten i all ära, presentpåsen som delas ut till de nominerade är inte dålig den heller.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-04-14 12:47  |  Lästid: 3 minuter

På en riktigt flott fest, eller kalas om man är ett barn, brukar även gästerna få presenter och Oscarsgalan är inget undantag. Innehållet i påsen som ges till samtliga Oscarsnominerade är bräcker däremot samtliga fiskdammsvinster.

Mottagarna av Oscarsgalans goodie bags får se till att göra plats i både magsäck och kalender, för det kan behövas. Enligt Forbes uppgick värdet av förra årets goodie bags (som bland annat innehöll en kryssning till Antarktis och en semester i Italien) till nästan trehundratusen dollar.

Foto: Getty

Det här året har påsen, som sammanställs av PR-byrån Distinctive Assets, återigen fyllts till bredden av godsaker som stjärnor som Amanda Seyfried, Anthony Hopkins och Sacha Baron Cohen med flera kommer få avnjuta när galan går av stapeln 25 april. Bland gåvorna utmärker sig en tre nätters lång vistelse på svenska fyren Pater Noster, en skönhetsoperation och en flaska tequila.

Totalt innehåller presentpåsen hela femtio olika saker. Här har vi valt de tio mest avundsvärda:

Postmates Don't Cookbook

En kokbok fylld med comfort food men som namnet antyder lagar man det inte själv. Istället är den fylld av QR-koder som skickar en vidare till närmaste restaurang som sen skickar käket till filmstjärnans port. Under tiden som stjärnan sen väntar på maten kan bokens olika kluringar, som färgläggningsövningar och labyrinter, hjälpa till att fördriva tiden.

Tre nätter på fyren Pater Noster

Den gamla fyren på lilla ön Hamneskär utanför Marstrand har gjorts om till hotell och visst kan även Hollywoodstjärnor må bra av att koppla av på den svenska västkusten.

Fyren Pater Noster belägen på den lilla ön Hamneskär. Foto: Getty

Fyra nätter på "världens mest ikoniska spa"

Om Anthony Hopkins blir stel i lederna av alla saltvattenduschar på Hamneskär kan han mjuka upp sig på kaliforniska Golden Door Spa som enligt resemagasinet Conde Nast Traveller är världens mest ikoniska.

Plastikkirurgi

Om filmstjärnorna inte känner sig nöjda med bilderna tagna på röda mattan kan de utnyttja sin gratis ”session” hos Art Lip, en skönhetsoperationsklink som specialiserar sig på läppar och armar.

En artsy flaska Vodka från Trust Me Vodka

Konstnären Evgeniya Golik har tillsammans med Trust Me Vodka (låter betryggande) tagit fram en flaska som förutom sprit även innehåller 23-karatiga guldflingor.

2-årig bourbon från Weed Cellars

Namnet till trots en vanlig bourbon, utan tillsatt fuffens.

En flaska Antigua Cruz Añejo Cristalino Tequila

Perfekt för när de nominerade vill lägga i en sista växel på Oscarsfesten.

Veganska sneakers från Loci

När de nominerade tröttnat på klackar och lackskor kan de gräva fram ett par sneakers från portugisiska Loci som gör sina skor på återvunnet material.

Foto: Loci

Ett kakpaket från Bahlsen

Ett tiopack chokladkakor, för alla älskar kakor.

Nödhammare från PETA

En personlig glaskrossarhammare, känd från din lokala bussruta, för alla de gånger man behöver rädda en hund ur en varm bil.

Oscarsgalan går av stapeln den 25 april. Hela listan över presentpåsens innehåll hittar du här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-04-14 15:26