Madrassen som ska revolutionera sovindustrin

Tiden då en enorm amerikansk hotellsäng var synonymt med en Törnrosa-lik sömn är sedan länge förbi. Istället har en smidig uppstickare tagit sig in på marknaden – Emma madrass.

Att sömn återfinns på nivå ett i Maslows behovstrappa har inte gått många förbi. Trots det är sömnen ibland svår att prioritera. Oavsett brist på tid eller själsligt lugn – gör dig själv en tjänst och ge kroppen de bästa förutsättningarna.
Så vad är en bra sömn värd? Enkelt: 4 599 kr. Det är vad du får ge för nya Emma madrass.
– Emma är mjuk, smart och ger stöd. Hon har utvecklat egenskaper som ger dig en sömn som ingen annan. Emma är en unik och innovativ madrass, berättar Jesper Garpenhag på Emma madrass. 

LÄS MER: Allt om Emma madrass

Framtidens sömn

Förutom att Emma madrass är en otroligt smidig och enkel lösning för dina behov, är den också av hög kvalité. Den har vunnit priser för bästa madrass i hela sju länder, och har samtidigt lyckats revolutionerat sovindustrin runtom i Europa genom innovativa lösningar. 
Madrassen är inte tillverkad enbart av memory foam, utan består av tre lager som individanpassas och tryckavlastar för en behagligare sömn. Helt enkelt maximalt stöd för hela kroppen. Med Emma madrass kan du luta dig tillbaka i ditt köp.
– Målet med Emma är att erbjuda den bästa madrassen för alla kroppstyper. Den är tryckavlastande och punktelastisk. Madrassen andas under natten för att hålla dig sval och låta dig sova skönt, berättar Jesper Garpenhag.

Emma madrass produceras i Tyskland och är utvecklad av ett lokalt team. I framtagandet av madrassen har man använt sig av en testpanel, som har fått komma med input både när det kommer till design och komfort. Och det fortsätter att ske ständiga förbättring av madrassen med hjälp av feedback från kunderna.
– Vi har ett mångfacetterat team med ingenjörer, produktdesigners och konstruktörer. Mixen av kunskap ger oss de perfekta förutsättningarna för att utveckla framtidens madrasser i samma anda som våra värderingar; nyfikenhet, smidighet och solidaritet. 

Enkelt och smidigt

Listan kan göras lång med saker som är roligare och som man hellre lägger ner tid på än ett madrassköp. Men eftersom det är ett stort köp både till storlek och pris, så krävs det ofta lite logistiska och praktiska lösningar på vägen. Emma madrass erbjuder hemlevererans inom två till fem dagar. Den kommer förpackad i en snygg box och är enkel att hantera själv. 
– Madrassen levereras direkt till dörren, vilket är perfekt för dig som bor mitt i stan där det ofta bara finns lite trängre hissar och smala trapputrymmen.

Ett sängköp kan lätt ge ångest och kräva flera provrundor. Med Emma madrass behöver du inte längre oroa dig för att inte bli nöjd, då du får hela 100 nätters provsömn för att du skall lära känna madrassen och vänja dig vid den. 

Om madrassen mot förmodan inte skulle leva upp till dina förväntningar hämtas den direkt vid din dörr igen.
– Vi känner oss säkra på att vi har tagit fram den bästa sängen som passar alla, med utmärkta kundvillkor. Vi arbetar med företag och tillverkare som har tillverkat madrasser under lång tid. De delar våra värderingar om att utveckla madrasser som ska ge dig den bästa sömnen någonsin, avslutar Jesper Garpenhag. 

Det här är Emma madrass

Emma är Europas mest prisbelönade företag inom sovindustrin. Emma ska inte bara förbättra din sömn utan även din köpupplevelse; det är slut på månadslånga väntetider, dyra fraktkostnader och krångliga returprocesser.

Hos Emma madrass ingår: 
– 100 dagars sömn
– Fri frakt och retur
– 10 års garanti

LÄS MER: Allt om Emma madrass

Dela på Facebook
Tweeta