Happy Socks har paketerat den perfekta julen: Strumpor och Macaulay Culkin

Macaulay Culkin är inte längre ensam hemma – i år firar han jul med Happy Socks.

Det finns några saker som hör julen till. Snö och dopp i grytan är starka aspiranter, men inte i närheten så mycket som de mer pålitliga och återkommande inslagen: strumpor i paketen och Ensam Hemma-filmerna på TV. För utöver tomten är det den uppfinningsrika pojken Kevin McAllister, tillika Macaulay Culkin, som kommit att bli ansiktet utåt för julen – något som huvudpersonen själv ställer sig frågande till.
– November till januari är den period på året då jag, i särklass, blir mest igenkänd. Jag kan inte förstå varför… Jag börjar bli för gammal för den här skiten. Men ja, julen är trevlig. Antar jag.

Trots Macaulay Culkins Grinchen-lika inställning till den nejlikadoftande högtiden har de svenska strumptillverkarna Happy Socks tagit honom under sina vingar och krönt Culkin till årets frontman för sin julkampanj 2019. Genom kampanjen Nice or Naughty rullar Happy Socks ut sin nya kollektion, som passar allt ifrån den gladlynte till det mer skeptiskt lagda personen.
– Vi har samlat ihop två viktiga ingredienser för julen och skapat denna, något konstiga, men underbara högtidskaramell, säger Viktor Tell, grundare och creative director på Happy Socks.

Här kan du se mer av Macaulay Culkin och Happy Socks julfirande.

Julklappstips för alla

Happy Socks har sedan 2008 designat och tillverkat strumpor med målet att skapa en färggladare värld. Genom att göra om ett klassiskt svart-vitt basplagg till en färgsprakande accessoar har succén blivit ett faktum, och idag finns man i fler än 90 länder. Produktsortimentet har även det kommit att utökas och inkludera förutom de ikoniska strumporna även underkläder, badkläder och träningskläder.
Produkterna säljs via egna butiker och e-handel men återfinns också hos 10 000 modebutiker världen över.

För dig som vill att 2019 ska bli året då strumpor är din mest välgenomtänkta julklapp kommer här tips, signerat Happy Socks: 

1. Till den festlige
– En färgexplosion

349 kronor – köp här!


2. Till den diskrete
– Form och lite färg

349 kronor – köp här!


3. Till julälskaren
– Högtidsmönster i fin förpackning

189 kronor – köp här!

TÄVLING! Vinn Happy Socks eftertraktade adventskalender

Dela på Facebook
Tweeta