Ut på nya äventyr med Happy Socks

Happy Socks har tagit fram strumpor för globetrottern, tågluffaren och soffpotatisen.

Alla längtar vi efter sommarens äventyr. Oavsett om du ska på vandring i fjällen, på festivalturné eller på tågluff genom Europa. Nya lukter, nya ljud, nya smaker – och nya strumpor.

Happy Socks vår- och sommarkollektion är inspirerad av resande och utgår från tanken om att man med hjälp av ett par glada strumpor (och glatt humör, får man anta) kan sprida glädje och färg till jordens alla hörn.

Kollektionen är designad för drömmarna, de som vågar och söker kickar oavsett om de befinner sig i en främmande stad eller på en bakgata i sitt hemmakvarter, alltid på jakt efter nya äventyr. Happy Socks har tagit fram strumpor för spontanbröllop, poolen och picknicken.

Mönsterelev

Happy Socks vårkollektion är inspirerad av resande. Med ett par komönstrade strumpor kan man sprida färg och glädje över hela vilda västern samtidigt som man letar efter den perfekta vintageskjortan eller försöker komma ihåg att skicka ett vykort. Pris: 120 kr.

Dressad till fötterna

Om du skulle stöta på ditt livs kärlek på resans väg så har Happy Socks tagit fram strumpor med giftastycke. Smokingklädda strumpor med rosa fluga matchat tillsammans med ett par eleganta bröllops-varianter i vit viskos.  Perfekt för dig som fått kalla fötter. Pris: 120 kr.

Cool som en gurka

Jakten på det perfekta tacostället kräver rätt förutsättningar. Tålamod, goda Google-kunskaper, vätskepauser och ett par tåliga strumpor. Happy Socks strumpor kommer i en slitstark bomullsblandning med förstärkt häl och tå som andas hela dagen. Pris: 120 kr. 

Blandade skurar

Oavsett vad du har i kalendern finns det en strumpa som kommer höja stämningen ytterligare någon grad. Som en kaktusstrumpa som inte kräver gröna fingrar (eller tår) för att hålla vid liv. Så länge du följer tvättråden, vill säga. Pris: 120 kr. 

Kolla in hela Happy Socks strumpsortiment på happysocks.com.

Läs även:

Dela på Facebook
Tweeta