Annons
Annons

Från groomingprodukter och vattentåliga musikspelare till gigantiska kamado-grillar och fantastiska frysboxar. Sommaren är här, och här är produkterna som toppar den.

Kunglig kamado
En kamadogrill är, kortfattat, en kolgrill vanligtvis gjord i keramik, som (för det mesta) har en utmärkt isolering och därmed förmågan att bibehålla mycket höga och väldigt låga temperaturer – vilket gör dem perfekta för mer seriös grillning och rökning. Amerikanska Primo Oval XL plåtade vi i studio inför förra sommaren och blev överraskade över hur mäktigt stor den faktiskt är. Grillytan är 70 cm bred och totalvikten (utan bord) landar på 87 kilo.

Annons

Du kan dessutom göra den ännu tyngre genom att köpa till tillbehör såsom nivågaller, keramiska plattor (för att dela upp kammaren och grilla med indirekt värme) och emaljerad pizzasten. Om den är värd 11 650 kronor här bestämmer du.

 

Strandspelaren
I dagarna lanseras Ultimate Ears UE Boom i Apples-butiker och här. Vad det är? En trådlös högtalare i stafettpinne-storlek som enkelt kopplas ihop med din mobiltelefon. Dessutom gjord i ett material som gör att den står pall en mindre regnskur eller en utspilld öl. Kommer att kosta 1 600 kronor.

Proffsig frysbox
Pelican ProGear Elite Marine ser ut som något som man fraktar organ i. Och det gillar vi. Vi gillar också att den håller kylan fantastiskt länge och är av högsta kvalitet. Kostar 2 900 kronor plus frakt här. När köpte du en ordentlig frysbox sist?

Skyddet som maxar brännan
Ett solskydd som boostar din solbränna. Cliniderm Sun Skin Care har i år lanserat ett fuktgivande solskydd som stimulerar solens melaningproduktion, för att gradvis förstärka och förlänga hudens solbruna färg. Helt rätt tänkt, tycker vi. Inte minst med tanke på hur förbannat lite solen brukar lysa på oss i det här landet. Cliniderm Sun Skin Care Tan Boosting Protection kostar 189 kronor och finns på de flesta apotek.

Patrik Hedlund

 

Annons

Dela (11)
Tweeta

Annons


Laddar