Hoppa till innehåll

Petter gör 20 gratisspelningar i Stockholm i oktober

Olle Arnell

Petter kommer att spela på Strandvägen ett under hela oktober, både solo och tillsammans med gästartister.

petter-strandvagen-1

För tredje året i rad arrangerar restaurangen Strandvägen 1, som ligger på samma adress som namnet, musikmånad. Det innebär att gästerna på restaurangen bjuds på livemusik tisdag-lördag under hela oktober. Konceptet startades förra hösten och först ut var gruppen Blacknuss. I våras var det Eric Gadd som spelade en hel månad och när det nu är dags för musikmånad igen är det Petter som står på scen och varvar akustiska spelningar med gästartister och albumkvällar.

– Det känns fantastiskt att få spela på en fast scen i Stockholm, det är inte det mest självklara i min genre Det känns dessutom extra kul att få göra det ihop med Pelle Lydmar som ju alltid brunnit för livemusik och som för mig är något av en legend inom Stockholms musik- och klubbvärld, säger Petter i ett pressmeddelande.

Musikmånaden startar den 4 oktober och den musik Pelle Lydmar lyssnar på till vardags ger oss en hint om vilka gästartister vi kan vänta oss att få se.

– På min vardagsspellista hittar man mycket samtida svensk hip hop med grymma artister som DC Grimsta, Södra Sidan, Alpis, Joakim Gissberg, Willlow och Kaliffa och så klart många fler. Men att just Petter No 1 ska spela på mitt Strandvägen 1 är fan magiskt, säger Pelle Lydmar.

Information om kvällarna och gästartister får du enklast via restaurangens Facebooksida.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.