Hoppa till innehåll

Pharrell anordnar världens lyxigaste loppis

Jonas Strandberg

Pharrell Williams är inte bara en av musikvärldens mest profilerade kreatörer – han är också en hoarder av rang. Detta ska nu få ett slut på ett lite okonventionellt sätt.

Den 11 oktober slår rapstjärnan upp portarna till sin nya satsning – en onlinebutik där det kommer finnas möjlighet att köpa en mängd kläder och accessoarer från hans tjugo år långa karriär. Så har du alltid velat äga någonting ur artistens digra samling exklusiva skor, klockor eller smycken är det läge nu. I en intervju med Financial Times förklarar Pharrell hur auktionsprojektet tog sin början.

”Min manager sa ’Du har elva olika förråd nu.”

Och istället för att som en helt vanlig hoarder lägga ut sina prylar på en existerande auktionssida satte han ihop ett team för att skapa en helt ny – Joopiter. Den första kollektionen som släpps på tjänsten är döpt till Son of a Pharaoh, fint nog döpt efter Pharrells far och kommer bland annat inkludera en extremt habegärsframkallande gyllene Blackberry.

På frågan om Pharrell inte kommer sakna några av sina prylar svarar han med en axelryckning.

”Jag föddes utan dem. Och när jag dör kommer jag inte ha dem, eller hur?”

För den som vill ta en titt på utbudet uppdateras Instagramkontot Joopiter kontinuerligt med nya roliga objekt!

Pharrells Blackberry i guld. Foto: Joopiter

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.