Pharrell och Adidas lanserar klädkollektion – på Snapchat

Popikonen Pharrell och tyska klädjätten släppte färgchock till klädkollektion på otursfredagen.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-05-18 08:06  |  Lästid: 2 minuter

Det var i samband med fredagen den 13:e som Adidas Originals lanserade sitt officiella Snapchat-konto, och den som tog över kontot på premiärdagen var ingen annan än geniproducenten Pharrell Williams som passade på att lansera den somriga klädkollektion han gjort för märket under namnet Pink Beach. Kollektionen är en färgglad samling sommarplagg vars lekfulla prints är handritade av Pharrell själv.

Förutom tropiska färger och prints är ett återkommande tema trycket ”528 HZ”, den ljudfrekvens som sägs vara kärleksfrekvensen som ska knyta samman ditt hjärta med himlen och jorden. Huruvida det är sant eller inte låter får låtas vara osagt, men även om du inte är lagd åt det spirituella hållet kan någon av de färgexplosionerna till plagg som kollektionen innehåller ge din sommarstil en touch av strandhippie.

Kollektionen, som även innehåller dam- och barnplagg finner du på adidas.se/pharrell.

HyperFocal: 0
HyperFocal: 0
H20230_OR_Key_Model_Enhanced_Sport-Group_01_RGB

Följ Café på Snapchat!

snapcode-700x704

Du får modetips från Daniel Lindström, nöjestips inför helgen, du får hänga med på plåtningar och mycket annat som kommer framöver. Sök på Cafe_Magazine i din telefon, eller om du läser detta från en dator: öppna Snapchat i mobilen, håll den mot spöket ovan och tryck på skärmen så följer du oss. Välkommen!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-03 09:08