Exklusivt för våra prenumeranter: Årets bästa böcker till specialpris!

Johan Hurtig Wagrell  |  Publicerad 2012-10-24 18:08  |  Lästid: 2 minuter

Som prenumerant på Café får du just nu specialpris på våra skribenter Fredrik Backmans och Jonas Crambys nya böcker på Adlibris.com. Dessutom helt fraktfritt, rakt hem i brevlådan. Det är nästan, men bara nästan, för bra för att vara sant.

Mandomsprovet – AV JONAS CRAMBY
159 kronor (ord. pris 179 kr).
För att markera för sig själv att han är redo att träda in i ett nytt stadium i sitt liv bestämmer Jonas Cramby sig för att genomgå en serie prövningar: För att utforska uthållighet springer han ett maraton. För att undersöka våld och fysiskt mod börjar han träna fullkontaktskampsporten MMA. Och för att en gång för alla ta reda på om han som modern, förslappad människa fortfarande har handlingskraften och ansvarskänslan som krävs för att genomlida en ishavsexpedition så arrangerar han en egen.

En man som heter Ove – AV FREDRIK BACKMAN
155 kronor (ord pris 169 kr).
Fredrik Backmans debutroman om den arga äldre mannen i grannhuset präglas av pricksäker humor. En underhållningsroman som både lyckas skapa sitt eget humoristiska universum och berätta något viktigt om oss själva och vår tid. En underhållande feel good-berättelse i samma anda som Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Saker min son behöver veta om världen – AV FREDRIK BACKMAN
135 kronor (ord pris 149 kr).
En pappas stapplande försök att förklara världen för en tvååring. I kapitel som ”Vad du kommer att behöva veta om Ikea”och ”Vad du kommer att behöva veta om rörelseaktiverade toalettlampor” blottlägger Fredrik Backman med stor komisk träffsäkerhet 2000-talets småbarnsföräldrars alla ängsligheter och tillkortakommanden.

Gör så här
Gå in på Adlibris.com/cafe och lägg de böcker du vill ha till specialpris i kundvagnen. Du kan välja fraktfritt alternativ i kassan. Erbjudandet gäller inom Sverige till och med den 20 november 2012.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar