Hoppa till innehåll

Portfölj, datorväska och weekendbag

joel

Senast vi tittade till grabbarna bakom Hard Graft var de fullt upptagna med att återuppliva den klassiska plånboken med lite hjälp av en ullfilt. Om just den satsningen blev en hit eller inte är väl en definitionsfråga, men innan någon ens hinner avgöra saken kommer nu nästa satsning. Och denna gång kan designteamet ha slagit … Continued


Senast vi tittade till grabbarna bakom Hard Graft var de fullt upptagna med att återuppliva den klassiska plånboken med lite hjälp av en ullfilt.

Om just den satsningen blev en hit eller inte är väl en definitionsfråga, men innan någon ens hinner avgöra saken kommer nu nästa satsning. Och denna gång kan designteamet ha slagit huvudet på spiken. Här är 3Fold Bag, tre väskor i en.

3fold_bag_2

Den flexibla väskan omvandlas från portfölj till datorväska lika enkelt som den blir en utmärkt weekendväska. Handgjord av Italienskt läder skulle detta enkelt kunna röra sig om ”all looks” och exklusivitet men 3foldbag påminner hela tiden om den multifunktionalitet den också erbjuder.

Josefine Berglund

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.