Annons
Annons

Prisvärd partygarderob

Café visar kapen från Jimmy Choos kollektion för H&M. Och det handlar om alltifrån en weekendbag med guldfärgade detaljer till en grym skinnjacka.

joel

Café visar kapen från Jimmy Choos kollektion för H&M. Och det handlar om alltifrån en weekendbag med guldfärgade detaljer till en grym skinnjacka.Efter förra årets designsamarbete med Rei Kawakubo och Comme Des Garçons, som resulterade i en extremt lyckad herrkollektion, kändes valet av det glammiga brittiska skovarumärket Jimmy Choo först både överraskande och aningen torftigt för oss män.

Men faktum är att Jimmy Choo for H&M – ute i butik den 14 november  –  innehåller några av de bästa och mest användbara herrplaggen av alla kedjans designsamarbeten så här långt.

Jimmy Choo, grundat 1996, är mest känt för exklusiva skor som bärs av Hollywoodstjärnor som Cate Blanchett och Halle Berry. Kollektionen för H&M blir första gången Jimmy Choo erbjuder kläder att komplettera sina accessoarer med.

– Samarbetet med H&M är fullt av roliga och unika kläder och accessoarer som känns både lättillgängliga och festliga. Vi har satsat mycket på material för att attrahera en trendig och mode­medveten kund, säger Tamara Mellon, Jimmy Choos grundare och VD.

Här är våra favoriter ur herrkollektionen:
hm_choo
Weekendbag, 1 999 kronor.

hm_choo_2
Skinnjacka, 2 499 kronor.

hm_choo_3
Boots, 1 299 kronor.

Daniel Lindström

 

Annons
Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar