Annons
Annons

[nggallery id=240]

Sportjätten Pumas senaste satsning heter Urban Mobility och är en serie produkter designade för att underlätta allt slags resande.

– De flesta människor i en storstad tar sig fram genom att gå, cykla eller åka med tunnel­bana. Då måste man bära med sig allt från teknisk utrustning till träningskläder. Vi har satsat på att ta fram funktionella och snygga produkter för ett urbant liv, berättar Carla Sidsaff från Puma.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Urban Mobility, som designats inhouse utan någon känd gästformgivare, är indelad i tre olika produktserier:

Out of Town består av bagar, kabinväskor och dokumentfodral inspirerade av Charles och Ray Eames berömda 50-talsfåtölj The Lounge Chair. Man har på ett elegant sätt tolkat om möbelns skal i böjt trä och använt det som stöd på rygg, bas och sidor. Där ingår också The X-ray Belt, ett bälte försett med spänne i trä så att man slipper ta av sig det när man går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Out and About innehåller tekniska och högfunktionella väskor som vanligtvis används av cykelbud. Här finns en axelremsväska med neoprenvadderad rem och den vattentäta shoppingväskan Utility shopper.

Out of Office är allt man kan tänkas behöva på jobbet, väska för laptop och mindre väskor för penna, block och usb-minne.Vid sidan om huvudkollektionen lanserar man även The Puma 8 Speed Urban Mobility Bike, en hopfällbar cykel utrustad med integrerat vajerlåssystem. För mer information, gå in på www.puma.com.                                                                                        
Michael Dee

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar