Rakt från röda mattan

joel  |  Publicerad 2007-02-16 14:49  |  Lästid: 2 minuter

Martin Greve
Nyligen drog Aftonbladets Tv7 igång sin nya nöjessatsning Klick!-tv. Programmet innehåller bland annat färska rapporter från Hollywoods fester, premiärer och priivata trädgårdar. Programledare för detta inslag är Anine Bing (känd cafévän, modell och numera också musiker) och Sofia Eng (skådespelerska, make up-artist och manusförfattare).

Varför ska man titta på Klick!-tv?
– Det kommer att visas saker som aldrig visats tidigare i svensk TV, säger Anine. Sen är vi grymma på det vi gör också, haha.  Vi har pratat med en rad spännande personer, bland andra Slash från Guns N Roses, Edvard Norton och Alicia Keys. Och det är bara några av intervjuerna ni kommer att kunna se i vårt program framöver.

artikel_anine
Anine Bing.

Är det bara frågestunder från röda mattan?
– Åh nej, säger Sofia. Vi gör längre djupintervjuer också. Bland annat är den med Edvard Norton en sådan.

Hur bär ni er åt för att få möjlighet att komma i kontakt och intervjua de här stora namnen?
– Vi klär upp oss så att vi ser ut att tillhöra festen, säger Anine. Det gör det enklare att få till en intervju då de andra från pressen inte kommer i närheten av vår outfit. Ja, det har faktiskt hänt att vakter misstagit oss för att vara gäster till fester och premiärer. Och bett oss komma till andra sidan repet istället för att stå i mediazonen. Sånt underlättar...

startbild_aninesofia2
Anine Bing och Sofia Eng.

Vilken är drömintervjun?
– Jag skulle gärna intervjua Meryl Streep, säger Sofia. Hon är närmast en idealskådespelerska och har varit något av en idol för mig sedan jag var 15 år och började intressera mig för skådespeleri. Jag skulle även vilja intervjua Bono. Han verkar vara en så härlig naturnära människa. Sedan jobbar han ju även med så intressanta saker, bland annat det han gör för människorna i Afrika.

– Jag skulle gärna vilja intervjua Cameron Diaz, säger Anine. Hon är en Hollywoodskådis som förutom sin stjärnstatus verkar vara rolig och skön tjej. Jag tror hon skulle passa bra in i vårt program, hon har glimten i ögat på samma sätt som vi har.

Martin Greve

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 22:54