Annons
Annons

Ralph Lauren lanserar framtidens provrum med touchskärmar

Framtiden för att prova och handla kläder är här. Ralph Lauren har i sin flaggskeppsbutik i New York lanserat provrum med touchskärmar där du bland annat kan välja storlek eller be om hjälp från personalen.

Tobias Skagerström

ralphuppe

Butikers provrum kan vara jobbiga när man ska handla kläder. Antingen är alla fulla och man får stå i kö eller så får man springa fram och tillbaka för att hämta nya storlekar. Detta vill Ralph Lauren göra något åt och har i sin flaggskeppsbutik på femte avenyn i New York lanserat touchskärmar i sina provrum.

Annons

På touchskärmarna ska du bland annat kunna bestämma ljuset i provrummet, be om hjälp från personal eller få nya storlekar. Du får även stiltips och exempel på andra kläder som passar tillsammans med plagget du provar.

Gilla Cafe.se på Facebook

Dessutom kan du även spara de kläder du tycker om på din mobil för att köpa dem senare – antingen online eller vid ett senare besök i affären.

Touchskärmarna har gjorts i samarbete med Oak Labs och finns hittills bara i en affär i New York, men Ralph Lauren har tänkt sprida idén till fler butiker. Se videon här nedanför för att få hela upplevelsen om de nya provrummen.

Annons

Dela (58)
TweetaLaddar