Annons

Rätt med rutigt – 3 sätt att bära vinterns heta trend på

Sätt färg på november med ett rutigt plagg. Välj en rutig rutig rock, en stilsäker skogshuggarskjorta eller en halsduk i det klassiska mönstret.

Martin Hansson

En av vinterns stora herrmodetrender är rutigt. Tidigare säsonger vi sett rutorna på halsdukar och andra accessoarer. Denna vinter och stundande vår finns mängder av fina rockar, bomberjackor och skjortor i just rutigt representerat i klädbutikerna. Cafés moderedaktör guidar till hur du snyggast bär rutigt i vinterkylan.

Annons

 

Rutigt1

1. Helt rätt med ett rutigt ytterplagg

Har du modet i dig så är en rutig rock eller dubbelknäppt rutig skepparkavaj två av höstens hetaste ytterplagg. Internationella modehus som Bottega Veneta, Etro och Gucci har alla banat väg för säsongens mönstrade trend genom att visa rutiga ytterplagg på catwalken.

Gilla Cafe.se på Facebook

Så stylar du plagget: Va förnuftig och bär den rutiga rocken med diskreta basplagg som en stickad tröja och kostymbyxor.

 

Rutigt2

2. Snyggt med rutig skjorta

Den rutiga skjortan har historiskt varit ett starkt herrplagg. Många förknippar plagget som ett bohemiskt skogshuggarplagg – andra mer rockigt. Men de senaste åren har den rutiga skjortan klivit in i modets finrum på riktigt.

Så stylar du plagget: David Beckham matchar den rutiga skjortan föredömligt tillsammans med en svart rock och gråa jeans.

 

Rutigt3

3. Addera rutigt som accessoar

Är du skeptisk till mönster – eller helt enkelt bara inte har fallit för rutigt som ett helt plagg – kan du fortfarande lyfta stilen med en rutig accessoar. Sno stilen ovan från skådisen Ewan McGregor till höger.

Så stylar du plagget: Bär du ett enfärgat ytterplagg i vinter är det snyggt att sätta färg med en rutig halsduk eller handskar.

Annons

Dela (19)
Tweeta

Annons


Laddar