Ricky Gervais är brutalt ärlig om vad som är sämst med att bli äldre

Ricky Gervais är bland annat känd för programmen The Office och En idiot på resa samt hans roliga värdframträdanden på flera Golden Globe-galor. Här svarar han väldigt roligt (och vulgärt) på vad som är det värsta med att bli gammal.

Joel Linde  |  Publicerad 2016-10-27 10:17  |  Lästid: < 1 minuter

Ricky Gervais var nyligen gäst hos Jimmy Fallon och under intervjun fick han svara på frågor som folk på gatan ställde. En av dem ville veta vad han tyckte var det värsta med att bli gammal.

”Jag vet inte var jag ska börja,” säger han först och fortsätter:

”Nu vaknar jag på morgonen och tänker ‘Herre Gud, jag dog inte’. Jag har bara massa värk. Jag ser fram emot att ta en drink. Klockan sex tar jag en drink och tänker att allt är okej sen går jag och lägger mig”, säger han.

Men han menar att det mesta blir sämre med åldern.

”Allt är dåligt.”, säger han.

Jimmy Fallon insisterar dock på att Ricky Gervais ska säga en sak som är det absolut sämsta och när han svarar vet inte Jimmy Fallon riktigt hur han ska bete sig...

Se klippet här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-05 15:23