Hoppa till innehåll

Nytt nummer av Café ute – med Ruben Östlund på omslaget

Olle Arnell

Nya numret av Café är fyllt av saker som gör dig till en roligare, bättre och snyggare man. Bland annat.

Nu finns nya numret av Café ute i butik. Omslaget pryds av superhyllade svenska regissören Ruben Östlund som vann Guldpalmen i Cannes och är Sveriges bidrag till nästa års Oscarsgala. Inuti tidningen hittar du Sigge Eklunds porträtt på regissören som säger att han behöver 100 miljoner till nästa film.

I det nya numret kan du även läsa allt om vinnarna i Cafés Stora Modepris 2017 där Frida Bard på Hope vann det tyngsta priset, som Årets Designer 2017.

Vi kartlägger Södertäljenätverket med hjälp av Baris Kayhan som skrivit en bok om det ökända nätverket och den blodiga natt som startade en våg av vår tids mest våldsamma maktstrider.

Vi ger dig bästa och snyggaste modet i höst och allt om hur du klär dig välklätt och varmt i kostym och rock i vinter. Självklart ger vi dig även, som vanligt, mängder av stiltips och shoppingtips på jakten efter den ultimata garderoben!

Jonas Cramby lär dig laga de klassiska maträtterna ravioli, grillad kyckling, lammracks och chateaubriand på sätter bara Jonas Cramby kan (och det är inte direkt dåligt).

Dessutom har vi intervjuat Josefine Bornebusch om nya livet i USA. Och du får träffa Lorentz!

Möt även Millie Bobby Brown och Tomas Andersson Wij. Och har du letat efter att möta Ebbot Lundberg i annat forum än ett musikprogram? Ja då rekommenderar vi att du köper det nya numret som finns i butik nu. Mycket nöje!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.