Hoppa till innehåll

Rulla fram våren redan nu

Patrik Hedlund

Det kanske fortfarande känns lite avlägset nu, men snart kommer den här istiden ha dragit sig undan till förmån för dammiga vår- och sommargator. Varför inte inleda den säsongen med en rullskridskotur? Ett perfekt träningskomplement till till exempel löpning. Komfort är i fokus i K2:s nya inlines-modeller F.I.T. 84 Boa (1 799 kr) och VO2 … Continued

Det kanske fortfarande känns lite avlägset nu, men snart kommer den här istiden ha dragit sig undan till förmån för dammiga vår- och sommargator. Varför inte inleda den säsongen med en rullskridskotur? Ett perfekt träningskomplement till till exempel löpning.

Komfort är i fokus i K2:s nya inlines-modeller F.I.T. 84 Boa (1 799 kr) och VO2 Max 90 Boa M (2 299 kr). Båda är utrustade med den komfortabla soft boot-teknologin, som sedan den lanserades 1995 har förfinats allt mer. Kombinerat med en så  kallad Boa-teknologi – en knapp- och vridkonstruktion som gör det möjligt att anpassa skon till foten – skapas en rent magisk komfort.

Den dyrare modellen är även utrustad med en nytt ventilationssystem, som håller fötterna relativt svala även under de varmaste dagar.

Patrik Hedlund

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.