Med en meny som förenar det bästa av New Yorks brasserier och Tokyos Izakayor har den Michelinbelönade kockduon Adam Dahlberg och Albin Wessman vunnit många foodies hjärtan med sitt krogkoncept Misshumasshu i Birger Jarlspassagen i Biblioteksstan. Efter en omfattande renovering och restaurering av den anrika byggnaden tar nu restaurangen över hela passagen. Lokalerna i Birger Jarlspassagen har slagits samman, vilket frigjort 800 kvadratmeter och 150 sittplatser och öppnat upp för en social bar i mitten av lokalen.
– Det har varit en dröm att få ta över hela Birger Jarlspassagen sedan vi först flyttade in. Att få skapa en restaurang i denna ikoniska byggnad, där så många före oss har satt sin prägel i olika former, känns fantastiskt. Atmosfären förenar det moderna med det tidlösa, och vi är oerhört stolta över att återigen välkomna våra gäster till passagen, säger Adam Dahlberg.

På den uppdaterade menyn finns heta koreanska tteokbokki, en maxad tonfisktartar med yuzu kosho, klibbiga yakitorispett från binchotan-grillen, hela grillade fiskar och biffar, frasigt stekta ankdumplings och friterade skaldjur dränkta i fisksås.
– Vi har uppdaterat kvällsmenyn för att erbjuda en mer avkopplande och upphöjd matupplevelse. Självklart kommer även våra lunchklassiker som tonkatsu och perfekta ramens att finnas kvar, säger Albin Wessman.
Misshumasshu öppningsdatum är beräknat till början av maj.