Joel Ågren
Café och King Magazines chefredaktör Joel Ågren skriver om mat, mode, nöje, livsstil och mycket annat.
Bobergs Matsal serverar årets Nobelmeny – och du är bjuden
Tommy Myllymäkis hyllade Nobelmeny kommer att serveras på NK i Stockholm vid fyra bokningsbara tillfällen i vår.
6 krogöppningar i Stockholm vi mest ser fram emot under 2026
Cafés chefredaktör Joel Ågren listar de mest emotsedda krogöppningarna i huvudstaden under 2026 – från New York-bistros till grillkrogar.
Så bra är Volvos nya eldrivna lyxsedan
Vi åkte till Frankrike för att provköra Volvos senaste premiummodell ES90.
Här är Stockholmsbaren som endast serverar premiumgroggar
Nyöppnade The Corner Bar på Nybrokajen slår ett slag för hantverksgroggen.
Sebastién Boudet: ”Min Tesla är både ett verktyg och en skam”
Bokaktuelle bagaren Sebastién Boudet om surdegar, elbilar och konfrontationer.
Max maxade Bankettmeny gör comeback – trerätters med Kalix löjrom
Sveriges lyxigaste snabbmatsmeny, inspirerad av Nobelfesten, blev precis ännu lyxigare.
Så blandar du Cinnamon Swing – julens godaste cocktail
Kom i julstämning med säsongens smarrigaste whiskydrink.
Här är Sveriges 10 bästa barer – enligt prestigeguiden
Cadierbaren, Le Hibou och A Bar Called Gemma bland vinnarna när foodieförlaget Falstaff hyllar den svenska cocktailscenen.
8 hetaste krognyheterna i Stockholm i november
Återuppstådda izakayor, 70-talsinspirerade cocktailbarer och progressiva italienare. Cafés chefredaktör Joel Ågren listar månadens åtta viktigaste krognyheter i Stockholm.
Stjärnkocken Rasmus Munk: ”Tre sällskap har lämnat Alchemist i protest”
Han har utsetts till världens bästa kock, beskrivits som fine dining-världens enfant terrible och chockat sina gäster med sin holistiska gastronomi. Café möter 34-årige danske stjärnkocken Rasmus Munk – hjärnan bakom en av världens mest spektakulära, krävande och dyraste restaurangupplevelser.
Sex vassaste prylnyheterna för hobbykocken
Från elektriska pizzaugnar till snabba Porschesamarbeten – här är några måsten i köket just nu.
Så blir Tjoget-grundarnas nya supersatsning
Den som väntar på något gott väntar på en högoktanig New York-bistro med klassisk cocktailbar och exklusiv private dining.