Annons

Milo Ventimiglia
Vilken frisyr är det som gäller just nu? Matthias Lavesson och Fredrik Karlsson från nyöppnade hårsalongen F&M på Johannesplan 1 i Stockholm, ger dig all information du behöver.

Vilken frisyr är snyggast just nu?Jens Lapidus
– Pojkfrisyr med rockabillykänsla är vad vi tycker om allra mest just nu. Lite av fransk slätkammad skolpojke, med kort hår på sidorna och i nacken, men med längder uppe på hjässan. Med en sådan frisyr kan du välja om du vill vara välkammad eller ha i vax och eventuellt spray för en rockigare look.

Vilka färgtrender gäller?

– Naturliga hårfärger med mjuka skiftningar, kanske med tunna slingor i för att ge ett solblekt skimmer. Men vi utgår ju ifrån personens egna stil och önskemål. Att som man behålla sin naturliga hårfärg är alltid ett bra och säkert kort.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Vilken svensk man har snyggast frisyr just nu?
– Det har Jens Lapidus! Han har den där rockabillykänslan vi gillar. Och Musse Hasselvall, han har sin egna personliga stil och det är alltid det viktigaste.

 

Och bland de utländska männen, vem ligger i topp?
Milo Ventimiglia från serien Heroes, utan någon konkurrens alls. HMussean är hur snygg som helst.

 

Vilka hårmissar ska man se upp med?
En man ska inte ha page! Män är aldrig snygga i jämnlångt hår som går till axlarna. Ska man ha slingor ska de vara tunna och fina, inte breda så att håret blir randigt. Inte ok. För mycket vax så håret ser fett och geggigt ut går också bort.

 

Louise Flinck

 

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar