Annons

Så ska du lockas köpa skivor igen

Du sitter förmodligen och lyssnar på antingen Spotify eller några illegalt nedladdade mp3:or just nu. Och precis därför gör skivbolagen allt de kan för att du ska börja köpa konsumera igen (läs: bonuslåtar, ringsignaler och boksläpp). Här är några tilltag. Och vad vi tycker om dem.

joel

Du sitter förmodligen och lyssnar på antingen Spotify eller några illegalt nedladdade mp3:or just nu. Och precis därför gör skivbolagen allt de kan för att du ska börja köpa konsumera igen (läs: bonuslåtar, ringsignaler och boksläpp). Här är några tilltag. Och vad vi tycker om dem.Du sitter förmodligen och lyssnar på antingen Spotify eller några illegalt nedladdade mp3:or just nu. Och precis därför gör skivbolagen allt de kan för att du ska börja köpa album igen. Här är några tilltag. Och vad vi tycker om dem.

metallica

Metallica

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Death magnetic
BONUS De som laddade ner skivan från Metallicas hemsida fick ringsignaler, två livespelningar, en tvåtimmars dokumentär om hur skivan spelades in, 250 foton och exklusiva livespår.

Är det värt det då?
I allt sitt överdåd är det här frossarpaketet en festmåltid för andra artister att följa, till och med för någon som inte har användning för samlingen med utplockade riff ur låtarna. Skivan finns dessutom i en lyxversion utformad som en kista.

omslag
The Smiths, Ryan Adams, Beyoncé och Tom Jones.

The Smiths Sound of The Smiths
BONUS Köp den här 2CD-samlingen på iTunes så får du med spåren Rubber ring och The Draize train, plus Derek Jarmans film The queen is dead.

Är det värt det?

(NEJ)Båda låtarna finns utgivna på andra samlingar, och The queen is dead-filmen finns att hitta på videosamlingen The complete picture.

Ryan Adams Infinity blues
BONUS Den här poesi- och novellsamlingen av altcountryns svarta får levereras hela fyra månader i förväg om man beställer den från Akashicbooks.com.

Är det värt det?
(JA) Boken är lysande och i sig nästan lika tillfredsställande att läsa som känslan att skryta om att du äger den fyra månader före vanligt folk.

Beyoncé I am… Sasha Fierce
BONUS Fyra mp3-låtar (Deja vu, Me, myself and I, At last, Irreplaceable), om man förhandsbeställde skivan från WalMartkedjans hemsida.

Är det värt det?
(NEJ) Ärligt talat? De där fyra låtarna låg ute på torrentsajter världen över samma dag som skivan kom. Och det är allt vi tänker säga om det.

Tom Jones 24 hours
BONUS De som desperat längtar efter att ha en affisch på Tjuren från Wales i helfigur på sin vägg behöver bara köpa skivan från TomJones.com.

Är det värt det?
(NEJ) Det är en affisch på Tom Jones. Du kan busvissla åt den och kasta underbyxor på den, men mycket mer interaktivitet än så blir det inte, tyvärr.

Kristofer Ahlström

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar