Annons

Sail Racing öppnar webbshop

Vi har tidigare rapporterat kring hur svenska Sail Racing har gått från att vara ett märke för enbart de mest avancerade tävlingsseglarna – till att synas på även på mer trendmedvetna människor mitt inne i stadskärnor. Nu tas äntligen steget ut online.

joel

Vi har tidigare rapporterat kring hur svenska Sail Racing har gått från att vara ett märke för enbart de mest avancerade tävlingsseglarna – till att synas på även på mer trendmedvetna människor mitt inne i stadskärnor. Nu tas äntligen steget ut online.Vi har tidigare rapporterat kring hur svenska Sail Racing har gått från att vara ett märke för enbart de mest avancerade tävlingsseglarna – till att synas på även på mer trendmedvetna människor mitt inne i stadskärnor.

Nu tas äntligen steget ut online. Under drygt en månad har plattformen testkörts skarpt online över hela Europa och handeln har redan hunnit ta fart på allvar.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

– Det är otroligt kul, säger Lars Bolin Sail Racing. Det känns som att vi knappt hann gå online förrän första ordern kom. Och utan att ha marknadsfört oss det minsta är det nu en ordentlig ruljans.

Sail Racing Online Store säljs i huvudsak produkter ur den svarta racing-kollektion 50 KTS Race Edition, samt produkter så som pikeér och t-shirts, hoodtröjor och accessoarer.

Daniel Kjellsson

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar