Hoppa till innehåll

Samsungs nya 146 tums monster-tv är så nära bioduk du kan komma

Marlon Appelgren

Samsungs senaste skrytbygge på 146 tum är så nära en bioduk man kan komma i vardagsrummet.

Att våra tv-apparater bara blir större och större är inget annat än ett givet faktum. En annan given sak är att Samsungs nya tv-monster på 146 tum är så nära en bioduk i hemmet man kan komma. Och då handlar det inte bara om storleken. The Wall är en kantlös 4k-tv på 146 tum, som även bjuder på en del nya och spännande funktioner.

The Wall har en sprillans ny displayteknik som kallas för ”modulär mikro-LED”. Något som Samsung själva hävdar kommer vara tekniken för alla skärmar i framtiden. Enligt Samsung ska konsumenterna kunna öka och minska storleken på bilden efter sitt behov. Det verkar dock inte handla om att man fysiskt kan ta bort delar av skärmen, utan snarare att det går att visa bilden i olika storlekar.

Det råder ingen tvekan om att The Wall kommer ligga på en astronomisk summa, men hittills är det oklart exakt vad tv-apparaten kommer kosta och den släpps även i en väldigt limiterad upplaga.

Här kan du läsa mer om Samsung nya tv-skrytbygge.

Artikeln är först publicerad på King.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.