Annons

Sandqvist stödjer trygghetsorganisationen Nattskiftet

Sandqvist inleder samarbete med Nattskiftet, hjälper Nattkompisar med ryggsäckar.

Tom Cehlin Magnusson
Sandqvist stödjer trygghetsorganisationen Nattskiftet

Lagom till sommarens alla festivaler och promenader hem från nattklubbar inleder väsk- och accessoarmärket Sandqvist ett samarbete med den ideella organisationen Nattskiftet. Nattskiftet arbetar för allas rätt att känna sig trygga i natten, mot våld och sexuella övergrepp. Syftet är att skapa trygghet genom att synas, finnas tillgängliga och skapa en trevligare atmosfär i nattlivet.

Annons

unspecified1

Detta är något som Sandqvist vill hjälpa genom att dels skriva på Nattskiftets Trygghetslistan, ett upprop för att öka tryggheten på Sveriges olika festivaler. Men också handfast genom att dela ut ryggsäckar till organisationens volontärer, så kallade Nattkompisar. Samarbetet är tänkt som ett långsiktigt engagemang från väskföretaget, som kommer fördjupas framöver.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Genom att stödja organisationen tar Sandqvist aktivt ställning för ett samhälle där civilkurage är normaliserat och hjälper Nattskiftet i deras arbete för att skapa en tryggare natt. Vi är jätteglada för Sandqvists bidrag och ser fram emot ett fortsatt samarbete, säger Lisen Andreasson Florman, grundare av Nattskiftet.

unspecified3

Den som vill stödja Nattskiftet kan swisha valfritt belopp till 123 550 36 69 eller skicka en inbetalning till Bankgiro 597-8804. Läs mer på www.nattskiftet.org och om Trygghetslistan på www.minkampanj.nu/petitions/trygghetslistan-konsertbesokarnas-trygghetstips-till-arrangorerna.

Annons

Dela (12)
Tweeta

Annons


Laddar