Annons

Savile Rows tre bästa köp just nu

I förra veckan presenterade stockholmsbutiken Savile Row sin nya webshop. Varumärken som Polo Ralph Lauren, Hackett och Belstaff ska attrahera vad Tina Barnden, en av grundarna, själv beskriver som ”människor som föredrar en klassiskt modern stil med en twist av skön casual”. Vid bad henne lista sina favoritplagg.

joel
Savile Rows tre bästa köp just nu

I förra veckan presenterade stockholmsbutiken Savile Row sin nya webshop. Varumärken som Polo Ralph Lauren, Hackett och Belstaff ska attrahera vad Tina Barnden, en av grundarna, själv beskriver som ”människor som föredrar en klassiskt modern stil med en twist av skön casual”. Vid bad henne lista sina favoritplagg.I förra veckan presenterade stockholmsbutiken Savile Row sin nya webshop. Varumärken som bland andra Polo Ralph Lauren, Hackett, Belstaff och Aquascutum ska attrahera vad Tina Barnden, en av grundarna, själv beskriver som ”människor som föredrar en klassiskt modern stil med en twist av skön casual”.

Annons

Vilka skulle du säga är butikens tre bästa köp just nu?
– Ljuslila piké med röd krage från La Martina, mörkblå zip från Hackett och solglasögon med orange båge från Carrera. Det är vårens bästa köp. Lila är en härlig modefärg och zipar är generellt väldigt snyggt när det blir varmare. Pilotbrillorna är ett måste för dem som vågar lite.

Gilla Cafe.se på Facebook

Tina berättar att det är en sportigare inriktning som dominerar och det klassiska modet får vika sig för den enorma färgchock som präglar vårmodet.
– Våra kunder är lite fega och gillar oftast det klassiska, men nu i vår blir det svårt för dem att safea. Det är mycket färg som gäller, speciellt orange, grönt, gult och rosa.

Vilket plagg bör finnas i var mans garderob våren 2009?
– Absolut ett par chinos, gärna korallrosa. Det är snyggt. Tyvärr säljer inte vi Polo Ralph Laurens korallrosa i vår webshop men de finns i den fysiska butiken. Vill man handla på webben så tycker jag man ska välja de beiga.

För dig som är sugen på att redan nu shoppa inför sommaren rekommenderar Tina Barnden Hacketts badshorts.
– De har en ovanlig men cool detalj på fickan, en nyckelring med rund kork och båtlogga. Även dem bör du ha i korallrosa. Den färgen passar perfekt i sommar, särskilt om du har brunbrända ben.

Jacqueline Joo

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar