Schysst skydd för skärmen

Vi har alla stött på det. Antingen genom någon i vår vänskapskrets eller så har vi drabbats själva. Jag syftar förstås på sprucket mobilglas. Men nu verkar det ha landat en skyddsfilm som står pall. Rhino Shield, som produkten heter, finns för de allra flesta smarta telefoner och är ett så kallat kickstarter-projekt. Alltså ett projekt […]

Publicerad 2013-05-23 11:45  | Lästid: 1 minut | Patrik Hedlund

Vi har alla stött på det. Antingen genom någon i vår vänskapskrets eller så har vi drabbats själva. Jag syftar förstås på sprucket mobilglas. Men nu verkar det ha landat en skyddsfilm som står pall.

Rhino Shield, som produkten heter, finns för de allra flesta smarta telefoner och är ett så kallat kickstarter-projekt. Alltså ett projekt som landsatts efter att tusentals investerare har trott på idén, investerat en slant och därefter – om en viss summa har uppnåtts efter viss tid – fått någon form av belöning för det hela. Sajten Kickstarter.com har hjälpt till att genomföra tusentals såna här projekt, av vilka flera numera omsätter miljonbelopp (Men de allra flesta är så klart småskaliga, som till exempel den gissningsvis smala filmsatsningen Codependent lesbian space alien seeks same…).

Rhino Shield-skyddsfilmen är ungefär lika tjock som tre pappersark, men består av flera lager av olika skydd, som tillsammans blir så starkt att det kan stå pall för hammarslag. Kolla in filmen nedan:

Den 14 mars lyckades teamet bakom produkten få in tillräckligt med pengar för att starta produktionen, så nu kan du bli  medlem på Kickstarter och köpa ditt eget exemplar här. Kostar från 120 kronor plus frakt.

Patrik Hedlund

Dela på Facebook
Tweeta