Annons
Annons

ryan

Ryan Adams stavas som bekant på nästan samma sätt som Bryan Adams. Kul, tycker vissa. Inte så kul, har Ryan Adams tyckt. Det har nu gått 13 år sedan Ryan hade hört ”Spela Summer of ’69” en gång för mycket och kastade ut en person som ropade just det från en spelning på Ryman Auditorium i Nashville. 

* * *

Under en spelning i veckan i samma lokal verkar det som att Ryan Adams begravt stridsyxan. I slutet av konserten kommer en roddare fram med ett papper med texten till Bryan Adams-dängan, skriver Rolling Stone. Folk i publiken verkar inte kunna hålla sig för skratt.

* * *

Annons

Läs också!

Alesso: ”Jag var 19 och läkaren sa att jag var på väg att bli utbränd”

Taylor Swifts svenske låtskrivare Shellback om sin diagnos: ”Jag satt bara och skakade”

Sångaren John Martin: Därför älskar jag min skinnjacka

Annons

Dela (20)
Tweeta

Annons


Laddar