Annons

Carlsberg-wc-final---puff

TÄVLING: Söndagen den 11 juli bjuder Café tillsammans med Carlsberg in till stor finalfest på Café Opera i Stockholm. Du kan vinna ett middagsbord för dig och två vänner – om du skyndar dig att tävla här.

Annons

* * * * *

UPPDATERING: Sista chansen att tävla är onsdag 7 juli kl 15.00. Passa på!

* * * * *

Vilka lag som spelar har vi i skrivande stund ingen aning om – men att VM-finalen är värd en fest vet vi med säkerhet. Därför bjuder Café tillsammans med Carlsberg in till sommarens största fotbollsfest på Café Opera i Kungsträdgården söndagen den 11 juli från 19.30 (matchstart 20.30).

Gilla Cafe.se på Facebook

Under kvällen serveras en middag med tillhörande svalkande drycker för totalt 100 personer, på första parkett framför en enorm storbilds-tv. Kompletterat med underhållning på scen, finalbetting med fina priser och ännu mer svalkande drycker tror vi oss ha en bra grund för en idealisk fotbollskväll. Att festen fortsätter efter matchen och ända fram till 03 gör inte saken sämre heller.

Du som Cafe.se-läsare har nu chansen att vinna ett av två fullmatade middagsbord, för dig och två vänner. Det enda du behöver göra är att maila namn, ålder (20+!) och adress till [email protected], tillsammans med en motivering om varför just du och dina vänner borde vinna. Skriv FINAL i ämnesraden.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Café och Carlsberg. Vi behöver ditt bidrag senast den 7 juli 2010.

* * * * *

OBS! Även om du inte vinner finns fortfarande alla möjligheter att gå på festen. Du kan boka ett vanligt bord genom [email protected] eller telefon 08-676 58 07 (först till kvarn gäller!), eller se matchen nästan lika utmärkt från baren på Café Opera.

Varmt välkommen! Vi ses!


Annons

Dela (9)
Tweeta

Annons


Laddar